Reviewer

Az Apple Watch SE második generációjának okosórájának előnyei

Az Apple Watch SE második generációja egy megfizethető árú okosóra, mely egészségmegőrzésre és kommunikációra képes. Az óra elérhető két méretben és több színben is. Teljesítménye 20%-kal nagyobb az első generációhoz képest, és rendelkezik autóbaleset-felismerő funkcióval is, mely automatikusan segélyhívást indít.

az_apple_watch_se_masodik_generaciojanak_okosorajanak_elonyei.png

Negatívumai között említhető az alacsonyabb akkumulátor-élettartam, bár ez tipikus minden Apple Watch esetében. A készülék nem támogatja az EKG, a vér oxigénszintjének és a testhőmérséklet figyelését. Az Always-On kijelző funkciót sem támogatja, hasonlóan az első generációs Apple Watch SE-hez.

Az akkumulátor élettartama normál használat mellett legfeljebb 18 óra. Azonban az energiatakarékos üzemmód aktiválásával elérhető a 36 órás üzemidő, mely néhány funkció korlátozásával jár. Kültéri edzés során a GPS használata esetén az akkumulátor maximális üzemideje 6 óra lehet.

Az Apple Watch SE nem kínál választási lehetőséget az alumínium és a rozsdamentes acél között. Kizárólag az újrahasznosított alumínium verzió érhető el, ami kedvező áron jelenik meg.

Az óra kialakítása megegyezik a márka más modelljeivel, négyzet alakú, lekerekített élekkel és forgatható digitális koronával. A szíj szilikonból készült, de más anyagok is választhatók.

az_apple_watch_se_masodik_generaciojanak_okosorajanak_elonyei_1.png

A kisebb méretű változat súlya szíj nélkül 26,4 gramm, míg a nagyobbé 32,9 gramm. Az IP6X porállósági szint biztosítja, hogy 50 méteres mélységig vízálló legyen.

Az óra képes nyomon követni a menstruációs ciklust, bár nem rendelkezik hőmérővel az ovuláció pontosabb becsléséhez. További funkciók között szerepel a mobiltelefonnal szinkronizált naptár, a világidő, az időjárás és a stopperóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr8418417413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása