Reviewer

Anna-Maria Sieklucka - A Lengyel Színésznő akiről mindenki beszél

Anna-Maria Sieklucka (Lublin, 1992. május 31. –) lengyel színésznő. Legismertebb filmjei a „365 nap” (2020), a „365 nap: Ma” (2022) és a „365 nap: Egy újabb nap” (2022).

anna-maria_sieklucka.png

Sieklucka Kelet-Lengyelország legnagyobb városában, Lublinban született. Apja, Jerzy Antoni Sieklucki ügyvéd. Az AST Nemzeti Színházművészeti Akadémia wrocławi Bábszínészi Karán tanult, ahol 2018-ban diplomázott. Folyékonyan beszél lengyelül, angolul, franciául és németül.

2019 októberében szerepelt a „Na dobre i na złe” című lengyel tévésorozat egyik epizódjában, amely a mentősök és a kórházi személyzet életét mutatja be.

A 2020-ban bemutatott „365 nap” című filmben Laura Biel szerepét alakította, Michele Morrone mellett. Az alkotást kihívásnak tartotta, és a forgatókönyv elolvasása után hezitált, hogy elvállalja-e a szerepet. A film bár kritikailag nem volt túl kedvező, világszerte népszerűvé vált, és a Newsweek szerint ez volt a legnézettebb Netflix-film 2020-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr7718455577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása