Reviewer

A Huawei Watch Fit 3-at a termékoldal leleplezte

a_huawei_watch_fit_3-at_a_termekoldal_leleplezte.png

Valószínűleg május 7-én, a dubaji eseményen debütál a Huawei Watch Fit 3, amiről eddig csak annyit tudtunk, hogy a dizájnja nagyon hasonlít az almás termékekre.

Egy német kereskedő most azonban megosztotta velünk az árat és a specifikációkat a gyártó legújabb aktivitáskövetőjéről, ami jóval visszafogottabb lesz, mint a korábbi inspirációjául szolgáló modell.

Az 5ATM minősítésű Watch Fit 3 36,3 x 43,2 x 9,9 milliméteres, fekete, fehér, arany vagy pink színű alumínium ötvözet borítást kapott.

A 1,82 hüvelykes, 480 x 480 pixel felbontású OLED kijelzőt fluoroelasztomer vagy bőr szíjjal választhatjuk. Belső tárhelyből 4 GB áll rendelkezésre, kapcsolódni pedig 5.2-es Bluetooth segítségével lehet, beépített GPS, hangszóró és mikrofon is van a hívásokhoz.

a_huawei_watch_fit_3-at_a_termekoldal_leleplezte_1.png

A szenzorok figyelik a pulzust és az oxigénszintet, valamint rögzítik az alvásminőséget, mindez akár 10 napig is, köszönhetően a 400 mAh-s akkumulátornak.

A 2-pontos töltővel csak kicsivel több, mint egy óra alatt lehet majd feltölteni. A Watch Fit 3 szilikon szíjjal 160 euróba fog kerülni, a bőr szíjjal pedig 180 euróba, ami körülbelül 62 és 70 ezer forintot jelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr9318404689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása