Reviewer

Az EA összehozta eddigi legnagyobb Battlefield-csapatot

az_ea_osszehozta_eddigi_legnagyobb_battlefield-csapatot.png

A cég keddi negyedéves beszámolójában arról beszélt, hogy a következő Battlefield játékot egy hatalmas csapat készíti, akik közé a Dead Space remake és a Star Wars: Squadrons fejlesztője, a Motive is csatlakozott.

A DICE, a Criterion és a Ripple Effect is a projekt részei, és közösen dolgoznak azon, hogy olyan Battlefield univerzumot hozzanak létre, amelyben összekapcsolódik a többjátékos és egyjátékos élmény.

Az EA elnöke, Andrew Wilson, már személyesen is tapasztalta a csapat munkájának eredményeit.

Az eddigi legnagyobb Battlefield csapat dolgozik jelenleg a projektünkön. Amikor néhány héttel ezelőtt ellátogattam a stúdiókba, rendkívül izgatott lettem az ott látottaktól.

az_ea_osszehozta_eddigi_legnagyobb_battlefield-csapatot_1.png

Sok időt töltöttem a csapattal, és kipróbáltam, amit eddig létrehoztak, ami egy hatalmas élő szolgáltatás lesz. - mondta.

Az EA tervei szerint a 2025. március 31-én végződő pénzügyi évben még két új játékot szeretnének kiadni. Az egyik egy külső fejlesztőtől érkezik, a másik pedig egy saját IP-n alapul.

Az utóbbi állítólag a Dragon Age: Dreadwolf lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr9918400281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása