Reviewer

Vaják sorozat: Új Geralt, új izomzat

vajak_sorozat_uj_geralt_uj_izomzat.png

A történelem során nem ritka, hogy egy sorozat elveszíti legfontosabb színészét. Ilyenkor a készítőknek számos lehetőséget kell fontolóra venniük, kezdve a projekt teljes leállításától a karakter cseréjéig.

A Netflix által támogatott Vaják esetében a showrunner, Lauren Schmidt-Hissrich úgy döntött, hogy már a harmadik évad premierje előtt nyilvánosságra hozza Henry Cavill távozását, és bejelenti, hogy Liam Hemsworth lép az ő helyére.

Chris Hemsworth testvére, akit az MCU Thorjaként ismerünk, számára ez lehet az áttörés lehetősége, mivel eddig sem Az éhezők viadala filmekben, sem a Feláldozhatók 2-ben, sem a Függetlenség napja 2-ben nem sikerült igazán sztárstátuszt elérnie.

Mindenesetre a 34 éves színész most mindent beleadva készül a fizikailag is megterhelő szerepre. Ez nemcsak azt jelenti, hogy lovagolni és kardozni kell megtanulnia, hanem időnként ruhát is le kell vetnie.

vajak_sorozat_uj_geralt_uj_izomzatxx.png

Ezek a pikáns jelenetek ugyanolyan fontosak a Vaják sorozatban, mint az Andrzej Sapkowski regényeiben és a CD Projekt RED játékaiban, még akkor is, ha kissé visszafogottabbak, mint azok.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr8018375159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása