Reviewer

Samsung hajtogatós csúcsmobil

samsung_hajtogatos_csucsmobil.png

A Samsung saját eladási beszámolói szerint évente növekszik a cég aktuális hajtogatható okostelefonjainak eladása, így senki sem kételkedik abban, hogy az összecsukható Z Flip és a tablet-szerű Z Fold sorozatok idén is újabb változatokkal bővülnek, amikről időről időre információk szivárognak ki.

Februárban például feltűntek olyan információk, miszerint készül a Z Flip6 és Z Fold6 páros, most pedig egy tapasztalt pletykaforgató osztotta meg velünk néhány érdekességet a 2024-es frissítésekről.

Az említett forrás Ice Universe, aki szerint a Samsung hasonlóan a Galaxy S sorozathoz most egy "Ultra" csúcsmodellt is tervez.

Ha ez valóban így lesz, akkor akár három Z Fold is elérhető lesz, hiszen egy márciusi jelentés szerint a Z Fold és a Z Flip bemutatóját követően nyáron, valamikor szeptember vagy október környékén megjelenhet egy olcsóbb változat is a koreai gyártótól.

Ami az Ice Universe által közölt további információkat illeti, a Z Fold6 normál változata kihajtva 5,6 mm vastag lesz, összecsukva pedig 12,1 mm. A készülék súlyát 239 grammra becsülik.

Tehát az új modell vékonyabb és könnyebb lesz, mint elődje, ami kihajtva 6,1 mm vastag és 253 grammot nyomott. A szivárogtató még egy képet is megosztott a készülék állítólagos prototípusáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr2318375153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása