Reviewer

ZTE Blade V50 Design 5G - Vezető 5G Élmény

zte_blade_v50_design_5g_vezeto_5g_elmeny.png

A ZTE-nek volt egy időszaka, amikor nagyon sikeres volt az első Blade telefonjaival, majd váratlanul érték őket bizonyos korlátozások, de most újra talpra állnak. Hazánkban főként az alacsonyabb árkategóriában próbálnak terjeszkedni, és a tesztalanyunk is ebbe a kategóriába tartozik.

Mégis, minden évben a MWC-n megcsodálhatjuk a csúcskategóriás Nubia készülékeket. Idén már megjelent egy versenyképesen árazott, hajtogatható kijelzős modell is, és a Red Magic sorozat is továbbfejlődött (a 9-es, legfrissebb modell különösen sikeres lett), de a cég stratégiája az újjáépítés során inkább az olcsóbb eszközökkel való előrelépésre helyezi a hangsúlyt, hiszen ezeken a termékeken nagyobb a kereslet.

A Blade A sorozat nagyon alapvető modellei mellett helyezkedik el a Blade V sorozat, amelynek ez a konkrét készüléke kiemelkedően érdekes. Mondhatni, szakmailag kiemelkedő, mivel egyébként senki sem várna el nagy meglepetést egy IPS kijelzős, egyszerű kamerával és átlagos hardverrel felszerelt modelltől.

Azonban érdemes megjegyezni, hogy általában a 65-70 ezer forintos árszinten az 5G támogatása nem szokott elérhető lenni, viszont éppen ezért figyelemreméltó, hogy ebben a modellben olyan Unisoc chipset található, ami más eszközökben még nem volt használatban.

Ráadásul a kameraelrendezés terén is ügyeltek arra, hogy a "Design" utónévnek megfelelő legyen, így a készülék egy igazán egyedi kombinációnak ígérkezik. Az átlagfelhasználó számára természetesen a legfontosabb a fotóminőség, a kijelző teljesítménye és a készülék ereje.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr6218374309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása