Reviewer

ZTE Blade A31: Megfizethető Teljesítmény

zte_blade_a31_megfizetheto_teljesitmeny.png

Ezek a eszközök arra szolgálnak, hogy könnyen elérhetőek legyünk telefonon és a közösségi média platformokon, kezeljük az e-mailjeinket, stabilan böngésszünk az interneten és hozzáférjünk az aktuális információkhoz, segítsenek eljutni A-ból B-be, és ennyi lenne kb.

Ha esetleg a kamera alkalmas egy-egy pillanat megörökítésére, az jó, de a dokumentálás már csak alapvető szinten szükséges. Ha ezek megbízhatóan működnek, és általában még a képernyő is működik, akkor jó az eszköz. Legalábbis a feladatra.

A teszt is ezekre a funkciókra koncentrál, úgyhogy nem érdekel minket, hogy egy játék hány képkocka per másodpercet tud, hogy milyen a lencse torzulása a kép sarkaiban, vagy hogy megégett-e a képernyő világos része.

Ha a rendszer megbízhatóan és hatékonyan működik, még a kisebb teljesítmény miatt sem fogunk panaszkodni, nem aggódunk a microUSB csatlakozó miatt, nem bánjuk, hogy nincs külön multimédiás hangszóró, és nem akarjuk használni a navigációt a Spotify lejátszására, hogy terheljük a rendszert.

Biztonságosan hallgathatunk rádiót az autóban, vagy összeállíthatunk egy lejátszási listát a hosszabb utazásokhoz, amit egy memóriakártyán tárolhatunk. Persze ott a rádió is. Tudjuk, hogy mindenki minden funkciót szeretne minél olcsóbban, de legyünk reálisak.

Nagyon is értékeljük a hagyományos 3,5 milliméteres fejhallgató csatlakozót, az FM rádiót és az apró monokróm értesítő LED-et, ami a kijelzőt körülveszi és az eszköz tetején helyezkedik el. A 146 x 70,79 x 9,37 milliméteres műanyag tok nagyon jól van összeszerelve, ráadásul a hátlapot le lehet venni, így hozzáférhetünk a 3000 mAh-s akkumulátorhoz is.

A két nanoSIM kártya és a microSD kártya külön helyet kapott, a hátlap pedig enyhén domború, átlós mintázatot kapott. Itt csak egy 8 megapixeles kamerát és egy LED villanó lámpát találunk, alatta pedig egy szerény ZTE logót.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr9718374315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása