Reviewer

Nagyobb Pixal 8a tárhelyek most rendelhetőek

nagyobb_pixal_8a_tarhelyek_most_rendelhetoek.png

Az alábbi információk többségét már korábban is hallhattuk, azonban Yogesh Brar, aki időnként pontos kéminformációkat szivárogtat, most ígéretes pletykával áll elő: a Pixel 8a akkumulátora valószínűleg körülbelül 4500 mAh kapacitású lesz.

Fontos megjegyezni, hogy a "körülbelül" kifejezés kulcsfontosságú: ha ez a kapacitás pontosan ennyi lesz, akkor valamelyest nagyobb lesz, mint az előző, 4385 mAh-s modellé, de azért még mindig beleillik a 4500 mAh körüli tartományba.

Mindez összegezve, egy másik forrás megerősíti, hogy a gyorstöltés teljesítménye 27 wattal nő, a 6,1 hüvelykes FHD OLED kijelző képfrissítési frekvenciája pedig 120 Hz-re emelkedik, és a kamera rendszer marad a tavalyihoz hasonlóan: főkamera 64 megapixeles, mellette ultraszéles látószögű és szelfi kamera 13-13 megapixeles felbontással.

A Tensor G3 chip is várhatóan megjelenik, valamint a kezdeti tárolókapacitás továbbra is 128 GB lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr8518374321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása