Reviewer

Galaxy Watch: Az Üzemidő Csúcsán

galaxy_watch_az_uzemido_csucsan.png

Sokak számára a rövid üzemidő hátráltató tényező lehet egy okosóra vásárlása előtt, ami nyílt operációs rendszeren fut, sokoldalú és mélyen integrált a mobilos környezetbe. Ha az ember éjszaka tölti, lemarad az alvásfigyelésről, de napközben sem ideális órát tölteni.

A sportórák, melyek egyszerűbb funkciókkal rendelkeznek, de profi egészség- és mozgáskövetést biztosítanak, praktikusak lehetnek egyhetes vagy hosszabb üzemidőjük miatt.

Ez azért jó, mert ritkábban kell tölteni őket, és rövid idő alatt is képesek energiát gyűjteni. Így csak rövid időszakra szakad meg az adatok rögzítése, és feledhetjük a stresszes akkumulátorteszteket.

Bár a Galaxy Watch5 Pro, amely lemondott a lünettáról, nem versenyzett a Garmin Fenix 7X-szel az üzemidő terén, a három és fél napos üzemidő elegendő volt számomra anélkül, hogy gyakran ellenőriznem kellene a töltöttséget.

Sőt, még akkor is, ha elfelejtettem tölteni egy nap, még mindig maradt benne annyi energia, hogy aznap estig kitartson. Ekkora üzemidővel számolhatunk a közelgő Samsung óráknál is, és a pletykák szerint az EB-BL705ABY kódnevű, 573 mAh-s telep biztosan a Galaxy Watch7 Pro-ban lesz jelen.

A nagyobb akkumulátor mellett a hatékonyabb hardverrel és az optimalizált szoftverrel képes lehet a Samsung még tovább növelni az üzemidőt két töltés között. Ha ez valóban sikerül, akár a konkurens sportórákat is megszoríthatják, bár még a nagyobb akkumulátorral is ez elég nagy lépés lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr7418374335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása