Reviewer

Kevin Costner ikonikus szerepeiről mesélt, és kisugárzása még mindig erőteljes

A kétszeres Oscar-díjas Kevin Costner, aki már 69 éves, a közelgő többrészes western eposza, a "Horizont" kapcsán visszatekintett a múltjára. Beszélt karrierje fontosabb filmjeiről és emlékezetes szerepeiről, mint például a "Baseball bikák", "Baseball álmok", "Silverado", "Aki legyőzte Al Caponét", "Farkasokkal táncoló", "Robin Hood, a tolvajok fejedelme", "Több mint testőr", "JFK" és "Wyatt Earp". A sikersorozat, a "Yellowstone" is szóba került, de érdekes módon a "A pálya csúcsán" helyet kapott, míg a "Tökéletes világ" nem. Érdemes megnézni ezt a videót, már csak Costner orgánuma és kisugárzása miatt is.

kevin_costner_ikonikus_szerepeirol_meselt_es_kisugarzasa_meg_mindig_eroteljes.png

Kevin Costner egy elismert amerikai színész, filmrendező, producer és country-zenész, aki két Oscar-díjat nyert karrierje során. 1955. január 18-án született Lynwoodban, Kalifornia államban. Két házassága volt: Cindy Costnerrel, akivel 1978 és 1994 között élt házasságban, és Christine Baumgartnerrel, akivel 2004-től 2024-ig voltak házasok. Costnernek hat gyermeke van: Liam Costner, Cayden Wyatt Costner, Annie Costner, Joe Costner, Lily Costner.

Costner szülei William és Sharon Costner, testvérei pedig Daniel Craig Costner és Mark Douglas Costner. Pályafutása során számos sikeres filmben szerepelt, és rendezőként is nevet szerzett magának. Közelgő filmjei között szerepel a "Horizon: An American Saga" két fejezete.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr5418415665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása