Reviewer

Ekkortól nézheted: Az ördögűző legfrissebb epizódja

ekkortol_nezheted_az_ordoguzo_legfrissebb_epizodja.png

Fontos áttekinteni, hogy hol is tart jelenleg Az ördögűző sorozat univerzuma. Az első rész 1973-ban jelent meg, és azóta is folyamatosan bővül. '77-ben és 1990-ben két további epizód érkezett, ezzel lezárult az első három részből álló trilógia. Később, 2004-ben és 2005-ben két előzményfilm is megjelent (Az ördögűző: A kezdet és Ördögűző: Dominium).

Az elmúlt évben azonban David Gordon Green egy új trilógia nyitányát rendezte, Az ördögűző: A hívő címmel, mely hamarosan elérhető lesz a SkyShowtime streamingplatformon. Május 17-től lesz látható Az ördögűző: A hívő. Emellett májusban még további izgalmas tartalmak érkeznek a SkyShowtime-ra.

Május hónapban folytatódik néhány népszerű sorozat, köztük a Boat Story, Az alma nem esik messze (Apples Never Fall), valamint az Egy úr Moszkvában (A Gentleman in Moscow) első évada. A Star Trek: Discovery ötödik szezonja is folytatódik, melynek évadzárója június 7-én lesz látható.

Új évaddal bővül továbbá A Stallone család (The Family Stallone), melynek minden epizódja május 16-tól lesz elérhető a SkyShowtime-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr6518375137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása