Reviewer

M3 chip bevetésével újít a MacBook Air

m3_chip_bevetesevel_ujit_a_macbook_air.png

Az Apple végre hivatalosan bejelentette az új, fejlesztett processzorral rendelkező MacBook Air laptopot. Eredetileg a hónap végén tervezték bemutatni, ám végül a vállalat döntött úgy, hogy inkább egy közleményben tájékoztatja a nyilvánosságot.

A legfrissebb változat számos újítást hoz teljesítmény és csatlakoztathatóság terén az előző verzióhoz képest.

Ami a külsőt illeti, az új M3 MacBook Air modellek megegyeznek az előző változattal. Az Apple mindkét MacBook Air modellt frissítette, mivel úgy döntött, hogy kivonja a 15 hüvelykes modellt a tavalyi kínálatból.

Az új gépek továbbra is alumínium unibody dizájnt kaptak, 13,6 és 15,3 hüvelykes képernyőméretekkel.

Az új MacBook Air alapja az Apple M3 chipje, amely a cég állítása szerint 60%-kal gyorsabb az M1-nél. Az Intel chippel felszerelt modellhez képest az M3-as MacBook Air 13-szor erősebb.

Az M3-as chip jelentős gyorsulást hoz az M2-höz képest is mind számítási, mind grafikai teljesítmény terén. A továbbfejlesztett Neural Engine-nek köszönhetően pedig jövőbiztos eszköznek is tekinthető, hiszen hatékonyabban kezeli majd az MI-feladatokat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr1418374039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása