Reviewer

A Gearbox Entertainment mostantól a Take-Two portfólióját erősíti

a_gearbox_entertainment_mostantol_a_take-two_portfoliojat_erositi.png

Az Embracer Csoport az elmúlt évben költségcsökkentő intézkedéseket hajtott végre, ami több stúdió bezárását és elbocsátásokat eredményezett. Néhány nagyobb vállalatukat eladták.

A hónap elején elváltak a Saber Interactive-tól, és már akkor sejtették, hogy valószínűleg a Gearbox is hasonló sorsra fog jutni.

A Gearbox Entertainment iránt többen érdeklődtek, de úgy tűnik, a cég visszatér az igazi otthonába: a Take-Two egy 460 millió dolláros üzlet keretében felvásárolja a vállalatot, beleértve a Gearbox Software, Gearbox Montreal és Gearbox Quebec stúdiókat.

A Borderlands, a Tiny Tina's Wonderlands, a Risk of Rain, a Brothers in Arms, a Duke Nukem és a Homeworld jogai a Gearboxnál maradnak, miközben az Embracer Csoport megtartja a Gearbox Publishinget, ami az üzletet követően átnevezésre kerül.

Ez azt jelenti, hogy az Embracer Csoportnál maradnak a Neverwinter Online és a Star Trek Online jogai, valamint a Cryptic, a Lost Boys Interactive és a Captured Dimensions stúdiók.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr1018374037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása