Reviewer

A The Sims 5 lehetőséget ad egy nyitott világ felfedezésére

a_the_sims_5_lehetoseget_ad_egy_nyitott_vilag_felfedezesere.png

Egy Reddit posztban állítólag feltűnt a teljes térkép a készülő The Sims 5 játékból, erről számolt be az Insider Gaming.

Az első képen látható terület pirossal volt jelölve, ami a teszt során elérhető volt, míg a többi részét a poszt írója bányászta ki a fájlok közül, így alkotta meg a folyóval elválasztott teljes pályát.

Az adatbányász leírása alapján feltételezhető, hogy a játék Párizsban játszódik majd, erre utalásokat talált a fájlokban.

Továbbá, felvetette annak lehetőségét, hogy a játék egy nyílt világú rendszer lesz. Ráadásul kiderült, hogy ez a korai verzió kifejezetten jól optimalizált, még mobil eszközökön is simán fut 30 fps-sel.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az adatbányász által felfedezett verzió több mint egy éves, így azóta sok változás történhetett. Mindenesetre azok, akik szerették a The Sims 3 nyílt világát, már kezdhetnek reménykedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr7718367715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása