Reviewer

A Sony Megtörte a Csúcsokat a CES 2021-en

csucstevet_villantott_a_sony.png

A Sony bemutatta új, A90J típusjelzésű televízióját, hogy megerősítse pozícióit a felső kategóriás piacon.

Az LG által gyártott, 4K felbontású, HDR támogatású (HDR10, HLG, Dolby Vision) OLED kijelzővel rendelkező termékbe építették a Sony új, exkluzív képfeldolgozó chipjét.

Ez a Cognitive Processor XR, amely állításuk szerint lényeges előrelépést jelent ezen a területen.

Ez a chip valós idejűen elemzi a bejövő képi jelet, és folyamatosan finomítja a beállításokat annak érdekében, hogy a néző a lehető legmagasabb képminőséget élvezhesse.

A processzor tartalmazza az újra tervezett felskálázási eljárást is, amely lehetővé teszi a nagy felbontású panel kihasználását még alacsonyabb minőségű források esetén is.

A vállalati adatok alapján a fényerőt sikerült növelni, ami különösen fontos lehet a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítésekor.

A termék a Google által fejlesztett új okostévé platformra, a Google TV-re épül. Állítólag ez a rendszer gyorsabb és jobban testreszabható, mint a korábbi Android TV platform.

A tévé a Sony egyedi Acoustic Surface Audio+ technológiáját alkalmazza, amelynek köszönhetően a hangokat a kijelző rezgéseivel állítja elő, ellentétben a hagyományos hangszórókkal. A készülék ára és a piaci megjelenés időpontja egyelőre ismeretlen.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr7418367729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása