Reviewer

Az EA továbbra is dolgozik a stratégiai Star Wars videójátékán.
Respawn Entertainment a Bit Reactorral közösen dolgozik a játékon.

stat_wars.png

Korábban említettük, hogy az EA elbocsát egy részét alkalmazottainak, és több projektet is törölnek.

Ezek közül néhányat még nem hoztak nyilvánosságra, így nem világos, hogy pontosan hány játékot érintett a döntés. Mindenesetre a Respawn Entertainment Star Wars témájú lövöldéje már biztosan a kukában van.

Mivel úgy tűnik, hogy az EA inkább felhagy a licencelt játékokkal, aggályok merültek fel más projektjeikkel kapcsolatban, például egy készülő stratégiai Star Wars-játékkal kapcsolatban.

Szerencsére úgy néz ki, hogy ez a stratégiai cím még mindig fejlesztés alatt áll. A Respawn és a Bit Reactor már 2022-ben összefogott az eddig névtelen Star Wars-projekt miatt.

stat_warsxx.png

A Bit Reactor most megerősítette, hogy az EA-nél történt elbocsátások nem érintik őket. Bár továbbra sincs hír arról, hogy mikor fognak bejelentést tenni vagy mikor lehet először látni a játékot működés közben.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr6418351613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása