Reviewer

XP-Pen Magic: Rajztábla Android támogatással

xp-pen_magic_rajztabla_android_tamogatassal.png

Az XP-Pen márka főként a Prohardver oldalakon tartja számon termékeit. Ezek leginkább PC-s kiegészítőket foglalnak magukban, kifejezetten digitális kreatív tevékenységekre tervezve, mint például rajzolás, tervezés, szerkesztés vagy retusálás.

A termékválaszték nagyon széles skálán mozog, így például rendelkezésre áll egy egyszerű digitális rajztábla is, ami kompatibilis akár telefonnal vagy tablettel is. A múlt évben, véletlenszerűen küldtek nekünk egyet a középmezőnybe tartozó Artist 13 Pen Display nevű rajztáblájukból.

Akkor csak bemutatót készítettünk róla, de a mai tesztalanyunk, az XP-Pen Magic Drawing Pad már közelebb áll hozzánk, hiszen ez egy teljes értékű androidos táblagép.

Az ár változásától függően körülbelül kétszázezer forint környékén lehet beszerezni ezt a terméket. A csomagolás viszonylag nagy, és tartalmaz két dobozt. Az egyikben található egy megfelelő műanyag védőtok, míg a másikban maga a tábla és a kiegészítők. A tollnak külön helye van a tokban, és nyolc darab cserehegy is jár hozzá.

Az alapcsomag része még egy kesztyű a könnyebb csúszáshoz, valamint egy 15 wattos hálózati adapter USB-C csatlakozóval és egy mindkét végén USB-C kábel, amely a tablet töltésére szolgál. Bár nincs védőfólia a készletben, a kijelző matt felülete miatt ez nem is szükséges.

A védőtokról még egy szó, mielőtt áttérnénk a tablettre. A tokban kialakított hely mellett, a széleken extra gumi réteg található, ami védi a tábla sarkait. Az egyik hosszanti oldalon lyuk található, hogy lehetővé tegye a tablet alján lévő öt pines csatlakozó és két menetes billentyűzet csatlakoztatását, még akkor is, ha a tokban van.

Bár a billentyűzet nem tartozék, ajánlott beszerezni egy Bluetooth billentyűzetet, ha valaki inkább a tabletet használná egy táblagéphez hasonlóan.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr2818374307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása