Reviewer

Ki lesz a GTA VI férfi főszereplőjének szinkronhangja?

ki_lesz_a_gta_vi_ferfi_foszereplojenek_szinkronhangja.png

Amikor megjelent a Grand Theft Auto VI első előzetese tavaly év végén, az rajongók azonnal nekifogtak, hogy kikutassák, kik lehetnek a lehetséges szinkronszínészek.

Lucia főszereplő hangját viszonylag könnyen azonosították, de Jason szereplőjének kiléte továbbra is ismeretlen maradt.

Jason, a játék férfi főszereplője, mindössze egyetlen szót mondott a trailerben, mégis a rajongók rögtön elkezdték elemzeni a mögötte álló szinkronszínész hangját.

Miután alaposan átvizsgálták, sokan azt feltételezték, hogy Troy Baker, a legendás ipari színész, lehet Jason hangja.

Csak egy szót mondott! Annyit suttogott, hogy 'bizalom'. Ez egy fontos tanulság a feltételezésekről. Az emberek összeraknak valamit, és azonnal feltételezéseket tesznek. Remélem, hogy a srác, aki ez lehet, megkapja a megérdemelt figyelmet, mert biztos vagyok benne, hogy remek munkát fog végezni.

A Rockstar-nál dolgozni hosszú hónapokig (akár évekig) tarthat, a rengeteg hanganyag miatt. Nehéz titokban tartani ilyenkor bármit is, de Jason kiléte továbbra is egy jól őrzött titok marad. Vagy egy ismeretlen tehetségről van szó, vagy Troy csak egy nagyon ravasz trükkel áltat minket.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr4218375129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása