Reviewer

Az Xbox Series X Fehérben: Lemezmeghajtó Nélküli Változat

az_xbox_series_x_feherben_lemezmeghajto_nelkuli_valtozat.png

Az Exputer most a tesztelés alatt álló fehér Series X konzolról szóló információk mellé először publikálta a konzolról készült első képeket is.

Az új változat nem tartalmaz lemezolvasót, tehát ez az első csúcskategóriás X sorozatú modell, amely a fent említett funkció nélkül érkezik a boltokba. Csak a hűtőborda kapott némi módosítást, más fejlesztésre ne számítsunk.

Az oldal szerint az új modell állítólag olcsóbb lesz, mint a jelenlegi Series X, ami 499 dollárba kerül, de lehet, hogy még ennél is kedvezőbb áron lehet hozzájutni.

Jelenleg nem tudni, hogy az FTC által benyújtott bírósági dokumentumokban említett „Brooklin” rendszer tervezett módosításai (például jobb energiahatékonyság) megvalósulnak-e. Ellentétben korábbi hírekkel, úgy tűnik, hogy a szóban forgó konzol előlapján nem lesz USB Type-C csatlakozó, bár lehet, hogy a képeken látható termék nem a végleges kiskereskedelmi verzió.

az_xbox_series_x_feherben_lemezmeghajto_nelkuli_valtozat_1.png

A fehér Series X jelenleg az egyetlen új konzol, amit az Xbox hamarosan piacra dob, de pletykák szerint várható még egy kézikonzol is a közeljövőben. Egy frissen felfedezett Xbox fejlesztői készlet is arra utal, hogy a vállalat hamarosan új dolgokkal áll majd elő.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr7118374041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása