Reviewer

Mégsem késik a GTA 6 megjelenése

megsem_kesik_a_gta_6_megjelenese.png

A GTA VI hivatalos tájékoztatások szerint 2025-ben érkezik, azonban a Kotaku legfrissebb jelentései alapján fejlesztési nehézségek miatt lehet, hogy csak 2026-ban jelenik meg.

A fejlesztőket visszahívták az irodákba a home office-ból, ami nem mindenki számára volt örömteli, így ennek lehet köze a késéshez.

Az újabb hírek szerint azonban nincs bizonyíték erre: az Insider Gaming több belsős forrást is megkérdezett a késésről, de mindenki tagadta, hogy ilyesmiről lenne szó, csupán spekulációkról van szó.

Hasonlóan számolt be erről a Bloomberg is.

Mindenesetre ne felejtsük el, hogy a játékfejlesztés világában mindig bármikor előfordulhatnak váratlan események, így csak akkor lehetünk biztosak a GTA VI megjelenésében, ha már a kezünkben vagy a tárhelyünkön tartjuk a játékot.

Addig is képzeljük el, hogy már jövőre itt lesz, legalábbis a PlayStation és Xbox tulajdonosok számára, a PC-s játékosoknak pedig várniuk kell - remélhetőleg nem túl sokáig.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr1118367727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása