Reviewer

A Ghost of Tsushima hivatalosan is elérhető lesz PC-re
A játék hivatalosan május 16-án fog megjeleni.

ghost_of_tsushima.webp

A friss információkat erősítve, a Sony végre hivatalosan is bejelentette a Ghost of Tsushima PC-s verzióját, amelyre már csak rövid ideig kell várni.

A Sony egy vadonatúj előzetest kísérve mutatta be a Ghost of Tsushima: Director's Cut PC-s változatát, amelyen a PC-s átiratokra specializálódott Nixxes csapata már több mint egy éve dolgozik.

A Director's Cut verzió tartalmazza az Iki Island kiegészítőt is, amely Jin történetét az alapjáték eseményei után folytatja. Azok, akik szeretnének egy kis kooperatív élményt is átélni, hozzáférhetnek majd a többjátékos Legends módban.

A PC-s verzió támogatni fogja a különböző grafikai beállításokat, a három monitoros felbontásokat és az 21:9-es és 32:9-es ultravékony kijelzőket is.


ghost.png

Továbbá, feloldott képfrissítési gyakorisággal és testreszabható billentyűzet- és egérvezérléssel érkezik. Természetesen az olyan funkciók sem maradnak ki, mint az Nvidia DLSS 3 és DLAA, az AMD FSR 3 és az Intel XeSS.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr4118351607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása