Reviewer

Final Fantasy VII Rebirth teszt
A Rebirth egy kiváló játék, amely bár néhány hiányossággal rendelkezik, mégis lenyűgöző élményt nyújt a rajongóknak.

final_fantasy_vii_rebirth.png

Néhányan szeretik dicsérni a régi időkben működő videojáték iparágat, amely csak ritkán kockáztat új IP-kkel, azonban nem tagadható, hogy amikor a Square Enix kiadta a Final Fantasy VII Remake-et 2020 áprilisában, még a legkritikusabbak is meghatódva nézték, ahogy a klasszikus játék újraéledt.

Naoki Hamaguchi és csapata elképesztő módon újraalkotta a 1997-es klasszikust, melyet sokan az egyik legnagyszerűbb JRPG-nek tartanak. A grandiózus látvány, az aprólékos részletek és a bátor döntések mind hozzájárultak ahhoz, hogy ez a modern változat felülmúlja az eredeti történetet.

A Final Fantasy VII Remake-ben csak a történet egy részét kaptuk meg, mivel a Midgar fejezet záróakkordjaival a játék véget ért. A rajongók tudták, hogy a hősök története még korántsem ért véget: egy teljes világ várt a felfedezésre, és a világot fenyegető veszélyek még mindig ott leselkedtek.

final_fantasy_vii_rebirth_1.png

Most, négy évvel később megérkezett a várva várt folytatás, a Final Fantasy VII Rebirth, amely megmutatta, hogy a lehetetlent is megvalósíthatják: a kisebb hibái ellenére is minden szempontból felülmúlta a fantasztikus elődjét.

A Rebirth folytatja a történetet ahol a Remake abbahagyta. A Sector 7 és Midgar romokban hever, és a hősök üldözik Sephiroth-t. Az ökoterroristák újraírták a sorsot, és most a világ megmentése a tét.

Az indításnál egy jól megrendezett, a két játék közötti eseményeket felidéző szekciót kapunk, ami felidézi az előző történéseket és bevezet az új kalandokba. A Rebirth világa tágul és újabb lehetőségeket kínál.

A Square Enix a Remake komoly ambícióira építve egy teljesen nyílt világú játékot hozott létre. A játék során bejárjuk a különböző helyszíneket, és rengeteg feladat vár ránk, nem csak a fő történetszálon belül.

Aki ismeri a Final Fantasy VII-et, az tudja, hogy nehéz nem belehabarodni ebbe a világba és annak karaktereibe. A Rebirth folytatja a Remake erős pontjait, és még többet is kínál.

Megismerhetjük a karaktereket mélyebben, és új tagok is csatlakoznak a csapathoz. A karakterek közötti interakciók hozzájárulnak a játék atmoszférájához.

A Rebirth japános őrültséggel, humorral és drámai elemekkel tálalja a történetet, amely kiemeli a játékot a többi közül. A rajongókat kiszolgálva a Rebirth egy tartalmas, tágas világot kínál.

A játékban számos minijáték és mellékküldetés található, amelyek változatosságot visznek a játékba, bár néhány töltelékküldetés minőségben elmarad a fősztori mellől. A harcrendszer kiváló, és lehetőséget ad a taktikázásra is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr618351585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása