Reviewer

Nothing Phone (2) Teszt
A Glyph folyamat nevű opció pedig használja a fényjelzést, hogy például értesítsen minket az ebéd átvételi idejéről vagy a futárunk helyzetéről, hasonlóan az iOS élő értesítéseihez.

nothing_phone_2.png

A Nothing tavaly nagyszerű sikereket ért el az első telefonjával, és természetesen folytatta a fejlődést. Most az amerikai piacra is betörtek a Phone (2) modelljükkel, ami a középkategóriától egy lépéssel feljebb pozicionálja őket.

Az új telefon 8/128 GB-os verzióval debütál hazánkban 246 ezer forintos áron, amely lényegesen magasabb az előzőnél. Cserébe viszont kapunk egy Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészletet, gyorsabb töltést, nagyobb akkumulátort, javult víz- és porállóságot, valamint IP54-es minősítést.

A hátlapon elhelyezett LED fények elrendezését is finomhangolták, így például lehetőségünk van egy gyors "Találd meg az X számú különbséget!" játékra a két telefon összehasonlításával.

Például mostantól a zeneszerző saját tízmásodperces hang- és villogás-effekteket készíthetünk, vagy használhatjuk az időzítőt, ami a hátlapon kezdi meg a fényjelzést, majd fokozatosan elhalványul.

nothing_phone_2_1.png

A Glyph folyamat nevű opció pedig használja a fényjelzést, hogy például értesítsen minket az ebéd átvételi idejéről vagy a futárunk helyzetéről, hasonlóan az iOS élő értesítéseihez.

Az élő fuvarkövetés jelenleg csak az Uberrel működik, de a Nothing lehetőséget biztosít a magyar taxitársaságoknak is, hogy saját alkalmazásaikkal kihasználják a Glyph LED-jeit.

A Glyph LED csíkjainak fényereje három fokozatban állítható, illetve automatikusan is szabályozható a környezeti fényviszonyokhoz.

Akinek zavaróak a fények, egyszerűen kikapcsolhatja őket, és beállíthatja, hogy a hátlapi csík egy adott alkalmazáshoz tartozó értesítéseket jelezzen.

A hátlapi fényeknek ez azonban nem csak esztétikai funkciót ad, hanem hasznos lehet például a figyelemfelkeltésre, ha valami fontos érkezik a telefonunkra. A Phone (2) sok tekintetben megoldást kínál az ilyen és ehhez hasonló igényekre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr5718351619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása