Reviewer

Nokia 105 4G Teszt
Két hagyományos, gombnyomásos 4G-képes Nokia telefon friss megjelenést kapott és most már VoLTE képesek is.

nokia.png

A Nokia frissítette két nyomógombos modelljét, mindkettő a többedik generációhoz érkezett ugyanazzal a névvel.

Ezért javasolt hozzáadni az évszámot a Nokia 105 4G és Nokia 110 4G nevekhez, hogy ne keveredjenek össze az előző modellekkel, vagy az eredeti 105-tel, valamint a 4G-s verzióval.

A 110-es modellnek 2012-ben jelent meg az eredeti változata, azóta pedig több iteráció is volt belőle.

Az új generáció nagyjából megtartotta az előzőeket: hagyományos nyomógombos telefonok 4G képességgel, dual SIM opcióval, bővíthető belső tárhellyel, Bluetooth-val, FM-rádióval, 3,5 milliméteres jack-csatlakozóval és zseblámpával.

nokia_4g.png

A 105 4G (2023)-ban továbbra sem található kamera, de nagyobb akkumulátort (1450 mAh), jobb minőségű, 1,77 hüvelykes IPS panelt és VoLTE HD hanghívást kapott a korábbi modellhez képest.

A Nokia 110 4G (2023) külseje texturált, ami biztosabb fogást nyújt, és egy ismeretlen felbontású (valószínűleg VGA) kamerával is felszerelték.

A 110 4G is a Unisoc T107 processzorral dolgozik, így HD hanghívást is támogat, és a 1450 mAh-s akkumulátort dokkolóállványon keresztül is lehet tölteni.

A hivatalos termékfotók alapján mindkét készülék a Nokia saját rendszerét futtatja, amely elméletben okosfunkciókat is kínál, mint például a Facebook, böngésző vagy e-mail kliens, de ezek használhatósága továbbra is korlátozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://reviewer.blog.hu/api/trackback/id/tr7718351623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


Elrejtés
süti beállítások módosítása